Syns man inte så finns man inte, det är verkligheten i dagens mediesamhälle. Tyvärr så är det lätt att synas genom att slänga ur sig skit och hela tiden försöka provocera allt och alla. Ett praktexempel på detta är Alex Schulman som sällan säger något intelligent, men alltid säger något provokativt.

Computer Sweden kan man idag läsa en krönika av Unni Drougge där hon smutskastar alla som sysslar med sökmotoroptimering (SEO), och hävdar att de är kompisar med maffian. Aldrig tidigare har jag läst nåt så dumt på Computer Sweden och mitt förtroende för dom har fått sig en rejäl törn. Unni Drougge borde hålla sig till ämnen hon behärskar i sina försök att skapa kontrovers och medieutrymme åt sig själv.

Visst finns det en del rötägg i SEO-branschen som använder förbjudna och/eller tvivelaktiga metoder, så kallad Black Hat SEO, men de gör mest affärer med andra oseriösa företag så som Viagra-försäljare, poker-skojare och porr-månglare.

Blir man ertappad med att använda Black Hat SEO så kan konsekvenserna bli förödande. De flesta seriösa företag är medvetna om detta och anlitar därför bara SEO-företag med goda referenser som håller sig till sökmotorernas spelregler.

Usch, kände att jag var tvungen att skriva av mig lite ilska!

Syns man inte så finns man inte, eller hur Unni Drougge?

En reaktion på “Syns man inte så finns man inte, eller hur Unni Drougge?

Kommentera