Som ni ser på bilden nedan är jag ett riktigt ljushuvud. 🙂 Den nyinköpta LED-baserade pannlampan ger massvis med ljus och det är inga problem att hålla samma fart som dagtid. Nu gäller det bara att få tummen ur tillräckligt ofta så att någon slags form, annat än fet och långsam, kan infinna sig till i vår.
Ljushuvud vid spårcentralen på Sätraåsen Ljushuvud vid spårcentralen på Sätraåsen
Jag är ett ljushuvud

2 reaktion på “Jag är ett ljushuvud

 • 2012/11/18 kl. 16:56
  Permalänk

  Hoppas du blir nöjd!
  Jag har numera en likadan själv:-)
  Har alltid kört med en lampa på styret förut och en på hjälmen, den här lyser ju såpass att det räcker med att ha en på hjälmen.
  Även jag håller på att fuskdeffar lite… siktar på att gå ner 5kg under vintern.

  Svar
 • 2012/11/25 kl. 11:02
  Permalänk

  Hej!
  Den ser ut att lysa riktigt bra, kanske skulle vara något för mig här uppe där det är nästan mörkt hela tiden:). Vad är det för lampa? Kul att du börjar komma igång igen! Hoppas vi kan få något pass tillsammans till våren, det var riktigt kul senast!

  Svar

Kommentera