Efter ett litet ”skutt” över Östersjön befinner jag mig nu i Tallinn. Resan gick helt smärtfritt och tog inte alls speciellt lång tid.

Jag är här för att hålla kurs för några testutvecklare på Ericsson. Det är en kurs jag hållit förut så jag räknar inte med några problem. Det enda som kan sätta käppar i hjulet är sjukdom eller om kursdeltagarna inte kan engelska.

Jag bor på 14:e våningen av Swissôtel i Tallinn, ett riktigt trevligt ställe med fin utsikt, lyxiga rum och nära till det mesta. Här är två bilder från hotellet:

Rummet Utsikten

Träningsmässigt så kommer detta bli en ganska lugn vecka. Jag tar vilodag idag för att låta vaderna återhämta sig efter lördagens löpträning och gårdagens innebandyträning. Det var länge sen jag hade sån rejäl träningsvärk som jag har idag. Men träningsvärk är ju bara vekhet som lämnar kroppen, så jag borde kanske vara tacksam.

Jag har med mig löpardojorna och hoppas hinna med att träna två gånger innan det är dags att åka hem igen. Hotellet har ett gym som jag ska inspektera, men vädret ser ut att kunna bli OK så jag hoppas på två löprundor utomhus.

Destination Tallinn

Kommentera