Jag sitter för närvarande och tillber vädergudarna. Det har regnat hela dagen här i Gävle och jag hoppas verkligen vi slipper den typen av regn imorgon under Lida Loop. Får man tro SMHI och YR så slipper vi regn under loppet, men med tanke på hur ofta de har fel så har jag bett några böner.

Dagen har varit väldigt händelselös. Jag hade tänkt köra ett kort pass vid Testebovallen för att väcka kroppen, men det ihållande regnet och kylan gjorde att jag höll mig inomhus istället. Det kanske var tur i oturen, för enligt min pulsklocka så hade jag nåt skit i kroppen i morse när jag vaknade.

Kolisar och dopningJag har under dagen passat på att kolhydratladda lite. Förutom vanlig nyttig mat har jag festat loss på mandelkubb med mjölk i två omgångar samt smaskig glass från Ben & Jerry’s.

Jag har även köpt på mig dopningsmedel inför morgondagen. Tårtdopning är än så länge ganska nytt, så jag vet inte vilka sorter som fungerar bäst och hur man ska dosera dom. Imorgon kommer jag dopa mig med jordgubbsbakelser från Olssons Bröd. Planen är att dosera en bakelse efter frukost och ytterligare en när jag är framme vid Lida friluftsområde.

Nu återstår packning av ombyteskläder och lite putsning av kedjan innan det är dags att krama kudden. Jag blir upphämtad 07.15 av Magnus ”Gaastra” Eriksson, så jag hoppas kunna sova innan midnatt.

Böner och dopning

Kommentera