Jag har precis flyttat över den här hemsidan från en hembyggd server på en privat internetanslutning till ett riktigt webbhotell. Att flytta sidan har legat på min att-göra-lista ganska länge men ett planerat strömavbrott i fastigheten där servern står gjorde att jag äntligen fick tummen ur.

En annan anledning till att flytten tagit så lång tid är att jag helst ville ha sidan på ett svenskt webbhotell eftersom de få besökare jag har nästan uteslutande är från Sverige. Tyvärr har inget av de större webbhotellen i Sverige bra stöd för Python och Django än, så till slut blev det WebFaction i USA som fick äran att servera denna sida. De är ganska billiga, riktigt duktiga på support och har mycket bra stöd för Python och Django. Det enda negativa är att de ligger långt bort så svarstiden blir lite lidande.

WebFaction logo

Det finns en hel del punkter på min att-göra-lista för den här hemsidan. Bland annat tänker jag skriva om bildgalleriet så det blir lite mer tillgängligt och användbart. Jag ska också lägga till en presentation av cykeln med vikter och bilder.

Hemsidan flyttad

Kommentera