I förmiddags var jag ut på en trevlig stigfinnartur tillsammans med Christian Persson och Niclas Bendrik. Vi samlades vid Skidstavallen men åkte sen via Stigslund till Sätra och vidare mot Hagaström. Det fanns en hel drös fina stigar i skogen mellan Sätra och Hagaström visade det sig. Jag har varit där en gång förut men tydligen hade jag bara skrapat lite på ytan då.

Många av stigarna var lite halvtekniska och det var tur att det var ganska torrt idag. Hade det varit blött så hade det blivit väldigt spännande på ett par ställen.

På eftermiddagen var jag och sambon och tände två ljus på Skogkyrkogården för de som inte längre finns med oss. Främst var det för sambons pappa som gick bort för två år sen, men jag tänkte en del på min morfar också även om han varit död i 20 år. Han och jag ägnade mycket tid tillsammans när jag växte upp.

Happyride och ljuständning

En reaktion på “Happyride och ljuständning

  • 2011/11/06 kl. 09:35
    Permalänk

    Vi fick ihop 29km (edge500) eller 29,6km (endo).
    Tack för en trevlig tur!

    Svar

Kommentera