Jag körde ett dubbelpass spinning på Friskis & Svettis idag trots att jag kände mig ganska svag. Först ett baspass med Anneli S och sen ett medelpass med Lars J. Jag gick tyvärr ut lite för hårt de första 40 minuterna vilket fick till följd att jag kände mig mer död än levande på slutet. Huvudvärk och en puls som vägrade gå upp var inte så trevligt.

Med tanke på hur kasst det kändes på slutet skulle jag inte bli förvånad om jag vaknar upp och är sjuk imorgon. Hoppas inte – peppar peppar!

Jag har kört med Anneli nån gång förut och hon har grymt bra musik, kanske bäst av alla på F&S i Gävle. Som instruktör är hon bra men något tystlåten. Kontrasten är ganska slående mot Lars som är väldigt pratsam och peppande, men hans musik är förvirrande och takten är svår att urskilja.

Spinning med kontraster

Kommentera