Vädret var så fint idag att jag kände mig tvungen att prova på riktig vintercykling. Förra gången jag var ut med dubbdäcken så var det bara någon enstaka isfläck här och där, idag var det is och snö nästan överallt.

Jag rullade upp till Hemlingby och snurrade runt lite där. Cyklade några hundra meter in på 6:an men vände eftersom det var ganska tråkigt underlag. Man har börjat preparera underlaget för skidspår så det var delvis packad snö. Jag såg till och med spår efter någon som varit ute och kört skate-skidor.

Det blev bara en kort cykeltur idag eftersom jag har core+spinning ikväll, men det blev en riktigt trevlig tur. Jag frös inte någonstans och däcken greppade grymt bra och rullade något bättre än sist eftersom jag ökat trycket. Passet avslutades med att jag släpade upp plastraketen på toppen av slalombacken och sen tog jag liftgatan ner. Jag vågade tyvärr inte släppa på utan fegade mig ner i knapp styrfart.

En cykeltur i solskenet

Kommentera