Precis som igår sken solen från en klarblå himmel, och precis som igår passade jag på att rasta plastraketen. Det var några grader kallare (-6 enligt min pulsklocka) men jag frös inte alls även om det blev lite obekvämt på slutet. Svettiga kläder blir snabbt kalla när man cyklar hemåt i lugnt tempo.

Dagens träning blev ett hyfsat snabbt varv på stök-rundan vid Skidstavallen. Jag tryckte på lite hårdare än sist och lyckades släpa mig runt strax under 40 minuter, men då hoppade jag över E4-backarna. Det finns lite mer att ge, speciellt på slutet där jag idag helt tappade flytet och farten.

På vägen hem stannade jag till vid Stigsgård för att fotografera forsen. Jag trodde det skulle ryka från vattnet i kylan men riktigt så kallt var det inte. Det blev en ganska trevlig bild ändå.

Svettig vinternjutning

Kommentera