I söndags kände jag mig frisk och vågade mig på att träna, i måndags var den allmänna sjukdomskänslan tillbaka med lätt feber och en krånglande hals och näsa. Det är inte så roligt att fira 40-årsdagen när man är sjuk, men det finns inte mycket jag kan göra åt det.

Jag har varit till hälsocentralen idag där de tog halsprov och kollade sänkan. Några bakterier hittade de inte så mitt problem tycks vara ett envist virus. Förhoppningsvis blir jag snart bättre så jag kan komma igång med träningen igen. För att göra saker och ting lite extra jobbiga så är jag mitt inne i en flytt. Jag och sambon ska flytta till en lägenhet i Bomhus som ligger lite lugnare till.

Idag fyller jag alltså 40 år – tjohoo! Jag är halvvägs in i livet, i alla fall statistiskt sett, och har hunnit med ganska mycket. Förhoppningsvis hinner jag med minst lika mycket till de närmaste 40 åren!

Kortvarig lycka och fylla gubbe

3 reaktion på “Kortvarig lycka och fylla gubbe

Kommentera