Dagens träning blev ett 2-timmars pass vid Testebovallen och Skidstavallen. Det finns mycket positivt att säga om dagen men jag låter bilderna nedan tala för sig själva istället. Som ni kanske ser tog jag en sväng på stök-rundan vid Skidstavallen, i alla fall delar av den. Underlaget var väldigt varierande men med bra dubbdäck gick det att cykla nästan överallt.

En annan positiv sak med dagen var att vevpartiet inte krånglade. De senaste gångerna jag varit ut har ena vevarmsbulten envisats med att gänga ur sig själv. När vevarmen inte sitter hårt fast i axeln så slits infästningen snabbt och jag trodde det redan var för sent, men efter att ha kladdat på löjligt mycket gänglåsning igår så verkar det faktiskt hålla.

Stigsnurr i ett soldränkt Gävle

3 reaktion på “Stigsnurr i ett soldränkt Gävle

  • 2012/03/15 kl. 23:49
   Permalänk

   Vilka dödsföraktande galningar de där downhillåkarna är. Det är svårt att förstå hur de över huvud taget kan ta sig fram där de åker, och dessutom i svindlande hastighet.

   ETA är 17:e april, så det närmar sig. Allt är i princip klart så nu går vi mest och väntar. Väldigt spännande är det!

   Svar
   • 2012/03/16 kl. 07:37
    Permalänk

    tja min grabb var hårsmåner ifrån att få anmärkning för sen ankomst, – tufft sätt att börja livet.
    intet är som väntans tider 🙂

    Svar

Kommentera