En sambo som återhämtar sig efter förlossningen, ett spädbarn som skriker på grund av magont, en katt som protesterar genom att pissa överallt förutom i lådan och en katt som protesterar genom att bajsa i duschen. Följande citat från Forrest Gump känns väldigt aktuellt just nu:

Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Som ni kanske förstår har det inte blivit mycket träning den sista tiden. Det kroppsliga förfallet går skrämmande fort. Jag närmar mig snabbt ”the point of no return” vad gäller konditionen vilket gör mig extra stressad. Tills vidare får jag leva ut mitt träningsbehov genom andra, bland annat genom att titta på nedanstående filmer från premiärtävlingen i Gästrikecupen som kördes i tisdags. Den första filmen har jag själv filmat och klippt ihop, den andra är tagen av Magnus Palmberg som körde med en GoPro-kamera på styret under loppet.

Det är mycket nu

3 reaktion på “Det är mycket nu

 • 2012/04/24 kl. 08:22
  Permalänk

  Hahaha det är bara att bita ihop:-) Det kommer snart ordna upp sig!
  P.S Vill du ha mer band så hör av dig.

  Svar
 • 2012/04/26 kl. 10:13
  Permalänk

  Cykeln finns kvar, njut av tiden med din dotter!
  Nästa år finns det förhoppningsvis tid för mer träning. Ett tips är att skaffa en trainer eller Monark, ett ovärderligt verktyg när man har ont om tid.

  Svar
 • 2012/05/14 kl. 20:01
  Permalänk

  Grattis, alltså till dottern! Rätt vad det är får man köpa cool mtb:s till de små. Jag lovar dig att det är riktigt härligt när man ser de cykla över sina första rötter.

  Svar

Kommentera