Pust och stön vad varmt det är! Imorgon är det dags för Ränneslättsturen och precis som förra året ser det ut att bli riktigt varmt och soligt under loppet. Jag cyklar mycket hellre när det är varmt än när det är kallt, så vädret passar mig bra hoppas jag.

Med ett fint resultat på Lida Loop i ryggen och några veckors bra träning så har jag stora förväntningar på mig själv imorgon. Lyckas jag prestera på topp så kan jag med lite tur nå under gränsen för att få starta från fålla 1 (<13% efter vinnaren). Det är ett tufft mål så jag blir inte ledsen om jag missar det, men jag tänker försöka i alla fall.

Igår var jag ut till Testebovallen för att provköra cykeln lite efter framväxelbytet och med tävlingshjulen monterade. Förutom att testa prylarna så ville jag få med mig lite självförtroende hem. Jag gasade därför ganska friskt på första varvet och lyckades precis slå mitt personliga rekord med en sekund. En fungerande cykel och nytt personligt rekord, kan det bli bättre? Det kunde det! Efter en rejäl vila och med lite lägre tryck i däcken lyckades jag putsa ytterligare tre sekunder på varvet.

Nu sitter jag på mitt hotellrum utanför Eksjö och väntar på att lite svalare luft ska anlända innan det är dags att krama kudde. Här kommer några bilder från dagen.

På väg till Eksjö stannade vi och tog en fika vid Tullgarns Slott.
Tullgarns Slott Tullgarns Slott - Bryggan

Vi bor på Ullinge Hotell strax utanför Eksjö. Underbar natur och väldigt lugnt!
Ullinge Hotell - Reception och restaurang Ullinge Hotell - Logi

Inför Ränneslättsturen

Kommentera