Jag tycker det är trevligt att ha kalsonger under cykelbyxorna, i alla fall så länge de inte ger upphov till skavsår eller andra problem. Det finns som tur är kalsonger utan sömmar i grenen för att minska risken för skavsår.

Det första par jag köpte var från Craft och de gick sönder redan efter några veckor. Jag vet inte om jag hade otur eller om de är känsliga, men de var i alla fall väldigt sköna så länge de höll.

Nästa par beställde jag tillsammans med lite cykeldelar från Bike-Discount. Det var en ren chansning för jag hade aldrig hört talas om märket förut, men efter drygt två år ser de fortfarande nästan nya ut och jag är jättenöjd. Kalsongerna jag köpte var Buddyguard 24/7 från X-Bionic. De är klart billigare än motsvarande från Craft och sitter minst lika bra.

Tips: Kalsonger för cykling

Kommentera