Tydligen är mina vadmuskler inte dimensionerade för det jag utsätter dom för. För några veckor sen fick jag en liten muskelbristning i vaden när jag var ute och löptränade, och ikväll nöp det till under uppvärmningen inför core/spinning-passet. Jag kunde slutföra dagens pass ändå, men morgondagens planerade löprunda är det bara att ställa in.

Det är inte första gången som min vänstra vad krånglar. Jag kanske är lite sned i kroppen eller har lite olika långa ben så att just den vaden belastas mer?

En gammal vapenbroder från min tid som FN-soldat i Bosnien, Michael Johansson, fick mig idag att drömma mig bort till fjällen. Han postade på Facebook att han satt och planerade en fjällvandring mellan Nikkaluokta och Abisko i sommar. Själv vandrade jag den sträckan fast åt andra hållet 1998. Jag har kvar en dagbok från resan, packlistan (förutom mat) samt en massa foton.

Vadproblem och fjällvandring

En reaktion på “Vadproblem och fjällvandring

Kommentera