Tyvärr blev kvällens besök i Hemlingby en besvikelse. Först höll jag på att stå på öronen vid spårcentralen eftersom hela planen var täckt av is. Sen kom jag inte mer än 500 meter innan jag tvingades inse att det inte skulle gå att springa utan broddar. Broddarna låg naturligtvis hemma i garderoben.

Jag har kört extra träning för mina vadmuskler den senaste veckan. Som jag skrivit förut så har jag en del problem med muskelbristningar, främst i vänster vad. Genom att träna upp vaderna och stretcha extra noga hoppas jag slippa detta i framtiden. Starka vader borde dessutom göra mig snabbare eftersom jag kommer orka hålla ett bra löpsteg längre.

Nu hoppas jag på bättre lycka nästa gång. De 500 meter jag ändå sprang kändes riktigt bra i alla fall. Efteråt träffade jag på Henrik Dahlberg på parkeringen. Han var där och körde intervaller i backen på sin cykel.

Bilden är lånad från Jean-Pierre Scherrer.

Avbruten träning

3 reaktion på “Avbruten träning

Kommentera