Gavlegårdarnas bredband är nere – igen. Suck! De skröt förut på sin hemsida om hur förträffligt bra deras bredband är. Som tur är det skrytet borttaget nu, för den här månaden hade jag tagit det som ett direkt hån. Förutom ett mega-avbrott på drygt 5 dygn(!!!) så har nätet varit nere tre gånger till den senaste tiden.

Trasig kabel

I samband med mega-avbrottet så ringde jag frenetiskt till Gavlegårdarna för att försöka få tag på någon som kände det minsta lilla ansvar för deras nätverk. Jag blev gång på gång lovad att någon skulle ringa upp mig, men det hände förstås aldrig.

Två veckor senare, efter ytterligare ett dygnslångt avbrott, blev jag uppringd av Ulf Gustafsson som är IT-chef på Gavlegårdarna. Jag antar att han ringde runt till de som klagat mest för att visa att de faktiskt brydde sig lite. Han sa också att han skulle återkomma med information om hur jag skulle kompenseras för all nertid.

Jag undrar hur långt detta avbrott blir. Det startade efter att supporten stängt, så att nån personal ringts ut innan alla tog helg är inte troligt. Det lutar åt ännu några dagar med långsam och opålitlig mobilsurf.

Bredbandsabstinens

Kommentera