För lite drygt två veckor sen fick jag en rodnad på vaden. Lite lätt ömhet, lite värme och en antydan till en upphöjning/bula var de enda symptomen. Jag trodde först det var en broms eller liknande som bitit mig, men när det inte blev bättre på en vecka (tvärt om så blev rodnaden större och mer intensivt röd) så började jag bli orolig.

Borrelia visar sig på ungefär det här sättet, så för att vara på den säkra sidan var jag till hälsocentralen och fick en omgång Kåvepenin. Det togs inga prover så jag vet inte om det verkligen var Borrelia, men fyra dagar senare så började rodnaden försvinna.

Nu har jag bara en dos Kåvepenin kvar, och det ska firas med nåt gott imorgon. Har mått lite illa varje gång jag tagit en tablett och magen har inte varit så himla samarbetsvillig heller. Ska bli skönt att slippa det imorgon.

Borrelia-fri

3 reaktion på “Borrelia-fri

Kommentera