Som många andra datanördar är jag lite förtjust i siffror och statistik. Det är därför kanske inte förvånande att jag sitter och grottar ner mig i statistik från Google Analytics och Google Webmaster Tools en fredagskväll. Vad är väl en bal på slottet?

I somras fick jag en konstig rodnad på vaden. Eftersom det aldrig togs några prover vet jag inte vad det var, men det kan ha varit borrelia. Jag bloggade om det en gång men eftersom många tycks söka efter borrelia-information så får inlägget fortfarande en hel del trafik med mina mått mätt.

Query Impressions Clicks
borrelia 900 22
daniel eriksson 400 22
ryggmuskler 320 <10
tomte 150 <10
magmuskler 150 <10
borrelia bilder 70 <10
flodhäst 60 <10
borrelia symptom 50 <10
spinning 50 <10
löpträning 50 <10

Nu är det dags att krama kudden så jag orkar upp imorgon och hinner i tid till svetto-turen.

Statistik – borrelia är populärt

Kommentera